Prepare ingredients for cooking. Rinse the chicken fillet, remove excess fat and dry with paper towels. Then cut into large pieces. Peel the onion, wash it and cut it into large slices. Grate the cheese. Wash the greens, dry and chop. Wash and dry the lettuce leaves.
Подготовьте продукты для приготовления. Куриное филе промойте, удалите лишний жир и обсушите бумажными полотенцами. Затем нарежьте на крупные кусочки. Лук почистите, помойте и нарежьте на крупные дольки. Сыр натрите на терке. Зелень помойте, обсушите и нашинкуйте. Листья салата помойте и обсушите.
Make minced meat. Pass the pieces of chicken fillet and onion separately through a meat grinder. Then combine the minced meat with onions, add the egg, salt, pepper and spices to taste. Beat the minced meat and mix again.
Сделайте фарш. Через мясорубку пропустите по отдельности кусочки куриного филе и лука. Затем соедините фарш с луком, добавьте яйцо, соль, перец и специи по вкусу. Отбейте фарш и еще раз смешайте.
Make the cheese filling. In a small bowl, combine grated cheese and herbs.
Сделайте сырную начинку. В небольшой емкости смешайте тертый сыр и зелень.
Form into balls with cheese. Form small circles from the filling and place on the board. Wet your hands, take a small amount of minced meat, form a flat cake on your palm, place a circle of cheese filling in the center and assemble the ball. Then roll in breadcrumbs on all sides. In this way, form all the balls.
Сформируйте биточки с сыром. Сформируйте небольшие кружочки из начинки и выложите на доску. Смочите руки, возьмите небольшое количество фарша, сформируйте на ладони плоскую лепешку, в центр выложите кружочек сырной начинки и соберите биточек. Затем обваляйте со всех сторон в панировочных сухарях. Таким образом сформируйте все биточки.
Fry the meatballs with cheese. Place the frying pan on the fire, pour in the vegetable oil and place the meatballs. Fry on 2 sides until cooked and golden brown.
Пожарьте биточки с сыром. Сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло и выложите биточки. Жарьте с 2 сторон до готовности и появления румяной корочки.
Place lettuce leaves on a plate and place the meatballs on top.
На терелку выложите листья салата и сверху разложите биточки.