Prepare ingredients for pork balyk. Wash the meat and dry it. Remove fat and films. Peel the garlic and pass through a press. Tip: To prepare pork balyk, it is better to use mustard without grains.
Подготовьте продукты для балыка из свинины. Мясо помойте, обсушите. Удалите жир и пленки. Чеснок почистите, пропустите через пресс. Совет: Для приготовления балыка из свинины лучше взять горчицу без зернышек.
Marinate the pork meat. Mix salt, pepper, honey. Rub the tenderloin or loin on all sides with this mixture. Place in the refrigerator for 2-4 hours, or preferably overnight.
Замаринуйте свиное мясо. Смешайте соль, перец, мед. Вырезку или корейку натрите со всех сторон этой смесью. Уберите в холодильник на 2-4 часа, а лучше на ночь.
Bake pork balyk in the oven. Combine mustard and garlic. Coat the marinated piece of meat, then wrap it in foil. Preheat the oven to 200-210 degrees. Bake for 1 hour. After this, unfold the foil and check with a fork whether the delicacy is ready. If juice runs out, bake for another 30-40 minutes.
Запеките балык из свинины в духовке. Соедините горчицу и чеснок. Обмажьте замаринованный кусок мяса, затем заверните его в фольгу. Духовку разогрейте до 200-210 градусов. Запекайте 1 час. После этого, развернув фольгу, проверьте вилкой, готов ли деликатес. Если сок вытекает, запекайте еще 30-40 минут.
Before serving, cool the pork balyk and cut into thin slices. Serve with boiled potatoes and fresh vegetable salad.
Перед подачей остудите балык из свинины, нарежьте тонкими пластиками. Подавайте с отварным картофелем и салатом из свежих овощей.