Remove chicken eggs from the refrigerator an hour before cooking and wash them well. Thaw chicken fillet in the refrigerator for 3 hours. Grate the cheese on a coarse grater. Boil chicken fillet in salted water for 40 minutes. Sift the flour. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a deep baking dish. Prepare two large pans for boiling the dough.
Яйца куриные достаньте из холодильника за час до приготовления, хорошо помойте. Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Сыр натрите на крупной терке. Куриное филе отварите в подсоленной воде в течение 40 минут. Муку просейте. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте глубокую форму для запекания. Подготовьте две большие кастрюли для отваривания теста.
Knead the dough. Heat the water a little, to about 40 degrees. In a bowl, beat eggs with salt and warm water. Place a mound of flour in a large bowl, make a well on top, and pour the egg mixture into it. Stir gently. Add vegetable oil. Knead into an elastic dough. Cover the dough with a towel and leave for 20 minutes.
Замесите тесто. Воду немного нагрейте, примерно до 40 градусов. В миске взбейте яйца с солью и теплой водой. В большую миску выложите муку горкой, сделайте углубление сверху, вылейте туда яичную смесь. Аккуратно перемешайте. Добавьте растительное масло. Вымесите эластичное тесто. Накройте тесто полотенцем и оставьте на 20 минут.
Prepare the filling. Cool and finely chop the chicken. Mix chicken with cheese. Divide into 3 parts. Melt the butter.
Приготовьте начинку.Остудите и мелко порежьте курицу. Смешайте курицу с сыром. Разделите на 3 части. Растопите сливочное масло.
Form and bake the achma. Place the dough in the mold, grease with oil, and place some of the filling on top. Repeat layers of dough, butter and filling until you run out of filling. Bake the cake for 40 minutes at 180 degrees.
Сформируйте и испеките ачму. Выложите тесто в форму, смажьте маслом, выложите сверху часть начинки. Повторяйте слои из теста, масла и начинки, пока не закончится начинка. Выпекайте пирог 40 минут при температуре 180 градусов.
Serve the achma hot with a glass of cold ayran.
Подавайте ачму горячей со стаканом холодного айрана.