Prepare products for achma from phyllo dough. Thaw the phyllo dough slightly on a shelf in the refrigerator at a temperature of +1-3 degrees. This will take 30-40 minutes. Grate the cheese on a coarse grater. Tip: If you don’t have Caucasian pickled cheese, replace it with any hard cheese.
Подготовьте продукты для ачмы из теста фило. Немного разморозьте тесто фило на полке в холодильнике при температуре +1-3 градуса. На этой уйдет минут 30-40. Сыр натрите на крупной терке. Совет: Если в наличии нет кавказского рассольного сыра, замените его на любой твердый.
Prepare achma with phyllo dough. Mix cheese with egg and milk. Tear pieces of phyllo dough into a separate bowl using your hands. Add to milk-cheese mixture, stir.
Приготовьте ачму с тестом фило. Смешайте сыр с яйцом и молоком. В отдельную емкость руками нарвите кусочки теста фило. Добавьте в молочно-сырную смесь, перемешайте.
Prepare the achma for baking. Place the mixture in a baking dish, greased and sprinkled with flour. Bake at 180 degrees for 30-35 minutes.
Подготовьте ачму к запеканию. Выложите массу в форму для запекания, смазанную маслом и присыпанную мукой. Запекайте при 180 градусах 30-35 минут.
Cool the prepared achma with phyllo dough, cut into portions and serve with tea.
Остудите готовую ачму с тестом фило, нарежьте на порционные кусочки и подавайте к чаю.