Prepare a meat grinder, bowls, rolling pin, pan, cling film. Wash the green cilantro, dry and finely chop. Peel the onions. Wash the meat and dry with a clean cloth towel.
Подготовьте мясорубку, миски, скалку, кастрюлю, пищевую пленку. Зелень кинзы промойте, обсушите и мелко нарежьте. Репчатый лук очистите от шелухи. Мясо вымойте и обсушите чистым тканевым полотенцем.
Prepare the dough. Mix flour, 1 cup water and half the prepared salt. When the mass becomes homogeneous, transfer it to the table and continue kneading with your hands until you get a tight dough. Roll the dough into a ball and wrap it in cling film. Leave it to “rest” for 40 minutes.
Приготовьте тесто. Смешайте муку, 1 стакан воды и половину приготовленной соли. Когда масса станет однородной, переложите ее на стол и продолжайте месить руками, пока не получится тугое тесто. Скатайте тесто в шар и обмотайте его пищевой пленкой. Оставьте его "отдыхать" на 40 минут.
Make the filling. Cut the beef into pieces and pass through a meat grinder. Finely chop the onion, add a little salt and use your hands to release the juice. Place the onion in the minced meat, add chopped cilantro and cumin. Add salt and pepper, mix thoroughly. Pour 0.5 cups of water into the filling and stir. Place the finished mixture in the refrigerator.
Сделайте начинку. Говядину нарежьте кусками и пропустите через мясорубку. Лук мелко нарежьте, немного посолите и помните руками, чтобы выделился сок. Положите лук в фарш, добавьте нарезанную кинзу и зиру. Посолите и поперчите, тщательно перемешайте. Влейте в начинку 0,5 стакана воды и размешайте. Готовую смесь поставьте в холодильник.
Form and boil the khinkali. Knead the finished dough and divide into 10 equal parts. Roll out each piece thinly with a rolling pin. Place the filling in the middle and fold the dough, making folds. Twist the tail a little. Pour 2 glasses of water into the pan, bring to a boil, add salt and cook the khinkali for 10-12 minutes.
Сформируйте и отварите хинкали. Готовое тесто разомните и разделите на 10 равных частей. Тонко раскатайте скалкой каждый кусочек. На середину выложите начинку и заверните тесто, делая складочки. Хвостик немного закрутите. Налейте в кастрюлю 2 стакана воды, доведите до кипения, посолите и варите хинкали 10-12 минут.
Serve khinkali to the table, sprinkling them with a little ground pepper. It is recommended to eat the dish with your hands, drinking the broth first.
Подавайте хинкали к столу, немного посыпав их молотым перцем. Есть блюдо рекомендуется руками, выпивая сначала бульон.