Prepare several bowls, a large saucepan and a rolling pin. Rinse the cilantro and parsley and dry with a paper towel. Finely chop the parsley for serving.
Приготовьте несколько мисок, большую кастрюлю и скалку. Промойте кинзу и петрушку, обсушите бумажным полотенцем. Петрушку для подачи мелко нарежьте.
Knead the dough. Sift the flour and pour 0.5 cups of water into it, salt to taste. Stir the mixture until smooth. Leave the prepared dough aside for 20 minutes.
Замесите тесто. Просейте муку и влейте в нее 0.5 стакана воды, посолите по вкусу. Перемешивайте смесь до однородности. Оставьте готовое тесто в стороне на 20 минут.
Prepare the filling. Mix the minced meat with chili pepper, salt and cumin. Chop the cilantro with a knife and mix with the rest of the ingredients.
Приготовьте начинку. Фарш смешайте с перцем чили, солью и зирой. Кинзу измельчите ножом и смешайте с остальными ингредиентами.
Prepare khinkali. Divide the dough into small pieces, then roll out each of them. Fill the middle of the layer with the filling and wrap the khinkali, forming folds and a tail. Bring 2 cups of water in a saucepan to a boil and add salt. Cook khinkali for 15 minutes.
Приготовьте хинкали. Тесто разделите на небольшие кусочки, после чего раскатайте каждый из них. Наполните середину пласта начинкой и заверните хинкали, формируя складки и хвостик. Доведите 2 стакана воды в кастрюле до кипения, посолите. Варите хинкали в течение 15 минут.
Serve khinkali with chicken, sprinkling them with finely chopped parsley.
Подавайте хинкали с курицей, посыпав их мелко нарезанной петрушкой.