Thaw the goose carcass in the refrigerator for 12 hours, rinse well and chop into small pieces. Cut off the neck and tail, remove large bones. Peel the onion and cut into large rings. Wash the cucumber, tomato and lettuce leaves and dry. Prepare the grill, light the coals.
Тушку гуся разморозьте в холодильнике в течение 12 часов, хорошо промойте и разрубите на небольшие куски. Шею и гузку отрежьте, крупные кости уберите. Репчатый лук почистите и порежьте крупно кольцами. Огурец, помидор и листья салата помойте и обсушите. Подготовьте мангал, разожгите угли.
Marinate the goose. Place a layer of meat on the bottom of the marinating dish, add salt and seasonings, and place a layer of onion on top. Repeat these layers until you run out of ingredients. Place mayonnaise on the last layer and spread evenly over the surface. Mix water with vinegar and pour over mayonnaise. Close the lid tightly and leave for 30 minutes. Mix the meat, onion and marinade well and leave to marinate for another 4 hours.
Замаринуйте гуся. На дно посуды для маринования выложите слой мяса, добавьте соль, приправы, сверху положите слой лука. Повторяйте эти слои, пока не закончатся ингредиенты. На последний слой выложите майонез, распределите равномерно по поверхности. Смешайте воду с уксусом и вылейте на майонез. Закройте плотно крышкой и оставьте на 30 минут. Хорошо перемешайте мясо с луком и маринадом и оставьте мариноваться еще на 4 часа.
Grill the goose. Place the goose pieces on the grill. Grill over charcoal until cooked through, about 30 minutes, turning regularly.
Пожарьте гуся на гриле. Выложите куски гуся на решетку. Жарьте на углях до готовности в течение примерно 30 минут, регулярно переворачивая.
Cut the cucumber and tomato into slices. Serve the goose on lettuce leaves with fresh vegetables.
Порежьте ломтиками огурец и помидор. Подавайте гуся на листьях салата со свежими овощами.