Peel the onions and wash the eggs. Sift the flour. Peel the potatoes and boil them in salted water. Wash the dill and chop finely. Preheat the oven to 180 degrees.
Очистите лук от шелухи и помойте яйца. Просейте муку. Почистите картофель и отварите его в подсоленной воде. Укроп промойте и мелко нарежьте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Finely chop the onion or grind it in a blender. Mix minced meat, eggs, onion, salt and pepper. Mix thoroughly.
Приготовьте фарш. Мелко нарежьте лук или измельчите его в блендере. Смешайте фарш, яйца, лук, посолите и поперчите. Тщательно перемешайте.
Form into balls. Form the minced meat into round balls and roll in breadcrumbs on all sides.
Сформируйте биточки. Слепите из фарша круглые биточки и обваляйте в панировочных сухарях со всех сторон.
Fry the meatballs. Pour vegetable oil into a frying pan, heat over high heat, then place the meatballs and fry for 1 minute on each side until a crust forms.
Обжарьте биточки. Налейте в сковороду растительное масло, разогрейте на сильном огне, затем выложите биточки и обжаривайте по 1 минуте с каждой стороны до образования корочки.
Bake the meatballs. Place the meatballs in a baking dish, place in a preheated oven and cook for 20 minutes.
Запеките биточки. Выложите биточки в форму для запекания, поставьте в разогретую духовку и готовьте в течение 20 минут.
Boiled potatoes are an ideal side dish for meatballs. When serving, sprinkle the dish with finely chopped fresh dill.
Идеальным гарниром к мясным биточкам станет отварной картофель. При подаче блюдо посыпьте мелко нарубленным свежим укропом.