Rinse the cod fillets and pat dry with paper towels. Sift the flour, wash the chicken egg. Wash the green onions and chop some of the onions for serving. Prepare your meat grinder.
Промойте филе трески и обсушите бумажными полотенцами. Просейте муку, вымойте куриное яйцо. Вымойте перья зеленого лука, часть лука для подачи нарежьте. Подготовьте мясорубку.
Make minced meat. Cut the cod fillet into pieces and pass through a meat grinder. Soak the bread in milk, then grind it in a meat grinder and add to the fish. Finely chop the green onions and add them to the minced meat. Add egg, salt, pepper and stir thoroughly.
Сделайте фарш. Нарежьте филе трески на кусочки и пропустите через мясорубку. Замочите хлеб в молоке, затем измельчите его в мясорубке и добавьте к рыбе. Мелко нарежьте зеленый лук и переложите его к фаршу. Добавьте яйцо, соль, перец и тщательно размешайте.
Fry the meatballs. Form into balls and roll in flour on each side. Heat a frying pan, pour in sunflower oil, place the meatballs and fry over medium heat for 10 minutes on each side.
Пожарьте биточки. Сформируйте биточки и обваляйте в муке с каждой стороны. Разогрейте сковороду, налейте подсолнечное масло, выложите битки и обжаривайте на среднем огне по 10 минут с каждой стороны.
In order to attract children's attention to the dish, you can put a pattern of chopped green onions on the meatballs - for example, a “cat face”.
Для того чтобы привлечь внимание детей к блюду, можно выложить на биточках узор из нарезанного зеленого лука — например, «кошачью мордочку».