Prepare ingredients for pork balyk. Remove films and veins from meat. Remove the husks from the garlic and pass through a press. Tip: Prepare the garlic by the time the meat is marinated, that is, after 3 days.
Подготовьте продукты для балыка из свинины. Удалите из мяса пленки и жилы. С чеснока снимите шелуху, пропустите через пресс. Совет: Подготовьте чеснок к моменту, когда мясо промаринуется, то есть через 3-е суток.
Marinate the pork. Mix salt and sugar, rub the meat. Place the pork in a deep container and sprinkle a little pepper on top. Cover with a smaller plate and place a weight. Refrigerate for 72 hours. Over the course of 3 days, the meat must be turned on the other side 3-4 times, periodically draining the juice.
Замаринуйте свинину. Смешайте соль и сахар, натрите мясо. Выложите свинину в глубокую емкость, сверху немного посыпьте перцем. Накройте тарелкой меньшего размера, установите груз. Уберите в холодильник на 72 часа. Мясо в течение 3-х суток необходимо 3-4 раза перевернуть на другой бок, периодически сливая сок.
Make pork balyk. Combine suneli hops, corinader and a mixture of peppers. Rub the marinated meat on all sides with garlic and spices. Fold the gauze in 2-3 layers, wrap the meat in it, tie it with a tourniquet and hang it in the attic or balcony for 9 days. Periodically it is necessary to check whether the gauze is wet. If this happens, replace the material with fresh one.
Сделайте балык из свинины. Соедините хмели-сунели, коринадр и смесь перцев. Промаринованное мясо натрите со всех сторон чесноком и специями. Сложите марлю в 2-3 слоя, заверните в нее мясо, обвяжите жгутом и подвесьте на чердаке или балконе на 9 суток. Периодически необходимо проверять, не намокла ли марля. Если это произошло, материал поменяйте на свежий.
Cut the balyk into round thin portions. Serve with fresh vegetables and bread.
Нарежьте балык на круглые тонкие порции. Подавайте со свежими овощами и хлебом.