Rinse rhubarb, strawberries and mint under running water. Sift the flour through a sieve. Divide the eggs into yolks and whites.
Ревень, клубнику и мяту промойте под проточной водой. Муку просейте через сито. Яйца разделите на желтки и белки.
Prepare the dough.
Приготовьте тесто.
Bake a pie. Add the rhubarb pieces to the dough and stir. Grease the multicooker bowl with butter. Place the dough in a bowl, place it in the multicooker and close the lid. Cook the pie on the “Bake” setting for 80 minutes. When the time is up, open the lid and check the readiness of the pie with a dry skewer. If it is ready, the skewer will remain dry after piercing. Turn the finished pie onto a plate and leave to cool.
Испеките пирог. Добавьте в тесто кусочки ревеня и перемешайте. Смажьте чашу мультиварки сливочным маслом. Выложите тесто в чашу, поставьте ее в мультиварку и закройте крышку. Готовьте пирог на режиме «Выпечка» 80 минут. Когда время выйдет, откройте крышку и проверьте готовность пирога сухой шпажкой. Если он готов, шпажка после прокалывания останется сухой. Готовый пирог переверните на блюдо и оставьте остывать.
Cut the strawberries into halves, divide the mint into leaves. Decorate the pie and serve the pastries for tea.
Клубнику нарежьте на половинки, мяту разделите на листочки. Украсьте пирог и подайте выпечку к чаю.