Wash the carrots, dry with paper towels, and chop with a Korean salad grater. Peel the onion and garlic. Cut the onion into quarters of rings, pass the garlic through a press.
Морковь вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нашинкуйте теркой для корейских салатов. Лук и чеснок очистите. Лук нарежьте четвертинками колец, чеснок пропустите через пресс.
Prepare the coriander. Heat a dry frying pan and fry the coriander seeds for 3-4 minutes, remembering to stir constantly. Then grind in a mortar or coffee grinder.
Подготовьте кориандр. Разогрейте сухую сковороду, обжарьте семена кориандра в течение 3-4 минут, не забывая постоянно помешивать. Затем измельчите в ступке или кофемолке.
Prepare the oil. Heat a frying pan, pour in vegetable oil, bring to a boil, turn off the heat.
Подготовьте масло. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло, доведите до кипения, выключите огонь.
Pickle the carrots. Place half the carrots and all the onions in a deep container. Add coriander, pressed garlic, sprinkle with salt, pepper and sugar. Pour in the boiling oil and stir. Add the remaining carrots and vinegar and stir again. Let it brew for 1 hour.
Замаринуйте морковь. В глубокую емкость выложите половину моркови и весь лук. Добавьте кориандр, пропущенный через пресс чеснок, посыпьте солью, перцем и сахаром. Влейте кипящее масло и перемешайте. Добавьте оставшуюся морковь и уксус, еще раз перемешайте. Дайте настояться в течение 1 часа.
Korean-style carrots with onions are a delicious snack with fresh Armenian lavash.
Морковь по-корейски с луком вкусно закусывать свежим армянским лавашем.