Prepare ingredients for making snacks. Peel the zucchini, remove the pulp, and chop it into slices using a vegetable peeler. Wash the dill and chop finely. Peel the garlic and pass through a press.
Подготовьте продукты для приготовления закуски. Кабачки очистите от кожицы, удалите мякоть, нашинкуйте с помощью овощечистки на слайсы. Укроп помойте и мелко порежьте. Чеснок почистите, пропустите через пресс.
Prepare pickled zucchini with garlic. Salt the zucchini slices and leave for 30 minutes. In a separate cup, combine honey, olive oil, garlic, vinegar, dill, add pepper. Stir and leave for 5 minutes.
Приготовьте маринованные кабачки с чесноком. Посолите слайсы из кабачков и оставьте на 30 минут. В отдельной чашке соедините мед, оливковое масло, чеснок, уксус, укроп, добавьте перец. Перемешайте, оставьте на 5 минут.
Finish cooking. Squeeze the zucchini and place in a bowl. Add dressing, mix. Place in the refrigerator for 2 hours.
Завершите приготовление. Кабачки отожмите и сложите в миску. Добавьте заправку, смешайте. Уберите в холодильник на 2 часа.
Serve marinated zucchini with garlic with meat and boiled potatoes.
Маринованные кабачки с чесноком подавайте с мясом и отварным картофелем.