Peel the garlic, removing the outer layers of the skin, but do not separate it into cloves. Then soak the garlic in water and leave overnight. Steam or oven sterilize jars for pickling garlic.
Почистите чеснок, сняв верхние слои шелухи, но не разделяйте его на зубчики. Затем замочите чеснок в воде и оставьте на ночь. Простерилизуйте паром или в духовке банки для маринования чеснока.
Prepare the marinade. Pour water into a saucepan, add salt, sugar and soy sauce, stir everything and bring to a boil. Turn off the stove and pour vinegar into the pan.
Приготовьте маринад. Залейте воду в кастрюлю, добавьте соль, сахар и соевый соус, размешайте все и доведите до кипения. Выключите плиту и влейте в кастрюлю уксус.
Marinate the garlic. Place the heads of garlic in jars and pour the hot marinade over them. Close the jars with lids and store in a cool, dry place for 1 month.
Замаринуйте чеснок. Сложите головки чеснока в банки и залейте их горячим маринадом. Закройте банки крышками и уберите в прохладное сухое место на 1 месяц.
Prepare a bread spread using Korean pickled garlic. To do this, mince lard, dill and a few cloves of garlic. The resulting mass can be spread on black bread and used as a snack.
Приготовьте намазку для хлеба, используя маринованный чеснок по-корейски. Для этого пропустите через мясорубку сало, укроп и несколько зубчиков чеснока. Получившуюся массу можно намазывать на черный хлеб и использовать в качестве закуски.