Wash the shanks, dry them and make small cuts in them. Peel the garlic. Prepare tandoor and food foil.
Рульки вымойте, обсушите и сделайте в них небольшие надрезы. Почистите чеснок. Приготовьте тандыр и пищевую фольгу.
Marinate the shanks. Mix soy sauce, adjika, olive oil, salt, pepper, rosemary and thyme. Coat the shanks with the mixture and leave in the refrigerator for 8 hours.
Замаринуйте рульки. Смешайте соевый соус, аджику, оливковое масло, соль, перец, розмарин и тимьян. Обмажьте смесью рульки и оставьте на 8 часов в холодильнике.
Cook the shanks in the tandoor. Light up the tandoor. Stuff the marinated shanks with garlic. Wrap each one in foil. Simmer in tandoor for 40-50 minutes. 20 minutes before the end of cooking, unwrap the foil to get a crispy crust.
Приготовьте рульки в тандыре. Растопите тандыр. Нашпигуйте замаринованные рульки чесноком. Заверните каждую в фольгу. Томите в тандыре 40-50 минут. За 20 минут до окончания готовки разверните фольгу, чтобы получить хрустящую корочку.
Serve the shanks in the tandoor with fresh vegetables and a side dish of potatoes
Подавайте рульки в тандыре со свежими овощами, гарниром из картофеля