Rinse the knuckle well. Use a knife to scrape off any remaining stubble. Prepare a large pan, skewers, grill and coals. Wash and dry the greens, tomatoes, and cucumbers.
Рульку хорошо промойте. Соскребите ножом остатки щетины. Подготовьте большую кастрюлю, шампуры, мангал и угли. Промойте и высушите зелень, помидор, огурец.
Cook the meat. Place the shank in the pan. Fill with water. Bring to a boil and reduce heat. Add salt and bay leaf. Cook for 2 hours.
Сварите мясо. В кастрюлю поместите рульку. Залейте водой. Доведите до кипения и уменьшите огонь. Добавьте соль и лавровый лист. Варите 2 часа.
Prepare the sauce. Mix ketchup, soy sauce, mustard, pepper. Carefully coat the boiled shank with sauce.
Приготовьте соус. Смешайте кетчуп, соевый соус, горчицу, перец. Отварную рульку тщательно промажьте соусом.
Fry the knuckle. Fry the shank on the grill until a beautiful golden crust forms for 20 minutes, turning it over periodically.
Пожарьте рульку. Жарьте рульку на мангале до образования красивой золотистой корочки 20 минут, периодически переворачивая ее.
Serve the shank with fresh herbs and chopped vegetables.
Подавайте рульку со свежей зеленью и нарезанными овощами.