List all products by list and weight. Sift the flour. Prepare a bowl for kneading the dough. Wash and dry the greens.
Выставьте все продукты по списку и весу. Муку просейте. Приготовьте миску для замеса теста. Зелень помойте и обсушите.
Knead the dough from all the specified ingredients. Cover it with a towel and let it stand for 20 minutes.
Замесите тесто из всех указанных ингредиентов. Накройте его полотенцем и дайте постоять 20 минут.
Grind the cheese into fine crumbs with a fork. Chop the greens and add them, beat in the egg. Stir.
Брынзу разотрите в мелкую крошку вилкой. Нарежьте зелень и добавьте к ней, вбейте яйцо. Перемешайте.
Divide the dough into portions. Roll each thinly into a flat cake. Place the cheese with herbs, cover the minced meat with the other side and seal the edges. Fry in hot vegetable oil until golden brown.
Тесто разделите на порционные кусочки. Каждый тонко раскатайте в лепешку. Выложите брынзу с зеленью, другой стороной накройте фарш и залепите края. Жарьте в раскаленном растительном масле до золотистого цвета.
Serve the pasties hot. Decorate the dish with bright herbs. Chop fresh tomatoes and bell peppers.
Подавайте чебуреки в горячем виде. Украсьте блюдо яркой зеленью. Нарежьте свежие помидоры, болгарский перец.