Peel the vegetables in advance, cut the onion and zucchini into cubes, and cut the carrots into slices.
Заранее очистите овощи, лук и кабачок нарежьте кубиками, морковь — кружочками.
First, fry the onion for about two minutes in heated sunflower oil and butter, then add the carrots, cut into slices. After simmering together for about a minute, add finely chopped zucchini.
Сначала обжарьте лук около двух минут на разогретом подсолнечном и сливочном масле, затем добавьте морковь, нарезанную кружочками. Потушив вместе около минуты, добавьте нарезанные мелко кабачки.
Boil the chicken fillet for about 10 minutes until half cooked and remove the foam in a timely manner. Remove the fillet, when it has cooled, cut into small pieces. At this time, you can also strain the broth through cheesecloth or carefully remove excess foam with a spoon.
Куриное филе отварите около 10 минут до полуготовности и своевременно снимайте пенку. Достаньте филе, когда остынет, порежьте на мелкие кусочки. В это время также бульон можно процедить через марлю или аккуратно убрать лишнюю пену ложкой.
Add the fillet pieces and frying to the purified broth again. Bring to a boil and reduce heat. Immediately add the pasta and cook over low heat for another 10-15 minutes, depending on the type of pasta.
В очищенный бульон вновь добавьте кусочки филе и зажарку. Доведите до кипения и сделайте огонь поменьше. Сразу же добавьте макароны и готовьте на медленном огне еще минут 10-15 в зависимости от сорта макарон.
Add the peas and diced tomato, and add Italian herbs and salt to taste. Cook over low heat until the pasta is completely cooked. Five minutes before turning off the soup, add the celery. Cover with a lid and let the soup brew.
Добавьте горошек и нарезанный кусочками помидор, а также добавьте итальянские травы и соль по вкусу. На медленном огне варите до полной готовности макарон. За пять минут до выключения супа добавьте сельдерей. Накройте крышкой и дайте настояться супу.
Do not serve the soup immediately, leave it for a while and then pour into bowls. Grate a little cheese into each.
Не подавайте суп сразу же, оставьте его на некоторое время, а затем разливайте по тарелкам. В каждую натрите немного сыра.