Rinse and clean the fish. Peel the vegetables. Cut potatoes and tomatoes into cubes. Chop the onion.
Промойте и очистите рыбу. Овощи очистите от кожуры. Картофель и помидоры нарежьте кубиками. Измельчите лук.
Place the fish in a slow cooker, add 4 liters of water, onions, and bay leaf. Set the stewing program for 1 hour.
Рыбу отправьте в мультиварку, добавьте 4 литра воды, луковицы, и лавровый лист. Поставьте программу тушение на 1 час.
After 30 minutes, remove the fish and add the potatoes, pepper and tomato. Separate the fish from the bones and place back in the slow cooker. And cook for 30 minutes. At the end of cooking, add greens.
Спустя 30 минут, выньте рыбу и добавьте картофель, перец и помидор. Рыбу отделите от костей и выложите обратно в мультиварку. И варите 30 минут. В конце готовки добавляем зелень.
Serve spilled onto plates, garnished with chopped herbs. Serve sauces in a bowl. Slice the brown bread.
Подавайте разлив по тарелкам, украсив рубленой зеленью. В пиале подайте соусы. Нарежьте серый хлеб.