Clean the chicken from excess fat, chaff and veins, wash and dry slightly. Wash the lemons. Peel and wash the garlic and onions.
Цыпленка очистите от лишнего жира, плевы и прожилок, помойте, слегка обсушите. Лимоны помойте. Чеснок и лук очистите и помойте.
Cut the garlic into large pieces. Pour vegetable oil into a bowl and add all the spices there. Stir.
Чеснок порежьте крупными кусками. Налейте в чашу растительное масло и отправьте туда все специи. Перемешайте.
Coat the inside of the chicken with the oil and spice dressing and fill it with coarsely chopped lemons and onions. Then rub the outside with oil and bake for about an hour at a temperature of 180-200 degrees.
Промажьте заправкой на основе масла и специй курицу внутри и заполните ее крупно нарезанными лимонами и луком. Затем натрите маслом снаружи и отправьте запекаться около часа при температуре 180-200 градусов.
Serve the chicken in slices. Place parsley on a plate with the meat. Add a few slices of lemon.
Цыпленка подавайте нарезанным кусками. На тарелку к мясу положите зелень петрушки. Добавьте несколько долек лимона.