Peel the cooled beets. Peel and wash the onion. Wash and dry the lemon, orange and parsley.
Охлажденную свеклу очистите от кожуры. Лук очистите и помойте. Помойте и обсушите лимон, апельсин и петрушку.
Prepare salad dressing To do this, squeeze lemon and orange juice into a container, add olive oil, stir. Finely chop the onion and beets into cubes and strips. Toss them with dressing. Add chopped parsley.
Приготовьте заправку для салата Для этого выдавите в емкость лимонный и апельсиновый сок, добавьте оливковое масло, перемешайте. Лук и свеклу нарежьте мелко кубиком и соломкой. Полейте их заправкой. Всыпьте нарезанную петрушку.
Add ricotta to the vegetables. Add salt, pepper and stir. Before serving, pour the sauce over the pomegranate.
Отправьте к овощам рикотту. Посолите, поперчите и перемешайте. Перед тем, как подать, полейте соусом граната.
When serving, sprinkle the salad with grated cheese. From a piping bag, pipe up mounds of sauce to your liking. Place a sprig of parsley on top. Spread the pomegranate seeds for beauty.
При подаче посыпьте салат тертым сыром. Из кондитерского мешочка выдавите кучки соуса по вашему вкусу. Вверху положите веточку петрушки. Разложите для красоты зерна граната.