Prepare all the ingredients. Boil or bake the beets, cool and peel. Wash and dry leafy greens.
Приготовьте все продукты. Свеклу отварите или запеките, охладите и очистите от кожуры. Листовую зелень помойте и обсушите.
Cut the boiled beets into cubes. Tear the prepared lettuce leaves randomly with your hands. Place them on a plate as a base.
Вареную свеклу нарежьте кубиками. Подготовленные листья салата порвите произвольно руками. Уложите их на блюдо в виде основы.
Place beet cubes on top of the lettuce leaves. Then - mozzarella in the form of balls or cut into cubes. Season with salt, pepper, and olive oil mixed with wine vinegar.
Поверх листьев салата уложите кубики свеклы. Затем - моцареллу в виде шариков или нарезанную на кубики. Посолите, поперчите, полейте оливковым маслом, смешанным с винным уксусом.
As a garnish, arrange the olives over the beets and mozzarella. Slice tomatoes or bell peppers. Decorate them in the shape of a flower.
В виде украшения разложите по свекле с моцареллой маслины. Сделайте нарезку из помидор или болгарского перца. Оформите их в виде цветка.