Prepare all the ingredients. Wash the peeled onions and garlic, lemon and tomatoes. Wash and dry the greens.
Приготовьте все продукты. Помойте очищенный лук и чеснок, лимон и помидоры. Помойте и обсушите зелень.
Cut the cherry into two halves, chop the onion into half rings. Place the nuts in a dry frying pan and fry. Remove the seafood from the jar and reserve the oil.
Черри разрежьте на две половинки, лук нашинкуйте полукольцами. Орешки положите на сухую сковороду и поджарьте. Извлеките из банки морепродукты, масло оставьте.
Assemble the salad. Place all vegetables and herbs on a plate. First - a handful of arugula, then tomatoes, then onions and then seafood. Sprinkle with pepper to taste, lemon juice and balsamic vinegar. Arrange the basil leaves.
Соберите салат. Уложите на тарелку все овощи и зелень. Сначала – горсть рукколы, затем помидоры, следом - лук и потом - морепродукты. Посыпьте перцем по вкусу, сбрызните лимонным соком и бальзамическим уксусом. Разложите листочки базилика.
Sprinkle the finished salad with a mix of salad greens. Sprinkle nuts on top. Place pomegranate or grape seeds in random order. Serve sauce according to your taste.
Готовый салат присыпьте миксом салатной зелени. Сверху посыпьте орешками. В произвольном порядке положите зерна граната или винограда. Подайте соус по вашему вкусу.