Set out all the products for marinating fish. Cut the chum salmon into neat pieces. Measure out the required amount of fish, sugar and salt. Prepare a container in which you will place the fish.
Выставьте все продукты для маринования рыбы. Кету нарежьте аккуратными кусочками. Отмерьте нужное количество рыбы, сахара и соли. Приготовьте емкость, в которую будете укладывать рыбу.
Pepper the chum salmon pieces, add salt and sugar. Add olive oil and bay leaf to it. Stir gently so that the fish is evenly coated with salt, pepper, sugar and butter.
Кусочки кеты поперчить, посолить, добавить сахар. Добавить к ней оливковое масло, лавровый лист. Аккуратно перемешать, чтобы рыба равномерно пропиталась солью, перцем, сахаром и маслом.
Take a prepared dry jar and place the pickled fish in it. Before the chum salmon is ready, it should be marinated for about a day.
Взять приготовленную сухую банку и сложить в нее замаринованную рыбу. До готовности кета должна мариноваться примерно сутки.
Place the marinated chum salmon on a plate. Garnish with olives and fresh white or red onion rings. Add a sprig of parsley or purple basil.
Маринованную кету выложите на тарелку. Украсьте ее оливками, кольцами свежего белого или красного лука. Положите веточку петрушки или фиолетового базилика.