Take the required amount of fish, check the flesh and remove the bones if there are any. Wash the lettuce and cilantro and dry.
Возьмите необходимое количество рыбы, проверьте мякоть и извлеките кости, если они есть. Листья салата и кинзу помойте и обсушите.
Cut the fish into beautiful small pieces of 1-2 centimeters. Send it to fry in a frying pan for about 5 minutes.
Рыбу нарежьте красивыми небольшими кусочками по 1-2 сантиметра. Отправьте ее жарить на сковороду примерно на 5 минут.
Take a suitable container. Send there chum salmon, salmon, chopped cilantro. Pour in soy sauce and olive oil.
Возьмите подходящую емкость. Отправьте туда кету, лосося, нарезанную кинзу. Влейте соевый соус и оливковое масло.
Serve the fish platter spread out on lettuce leaves. Place olives between the fish pieces. Garnish with small tomatoes cut into halves.
Рыбное ассорти подавайте разложенными на листьях салата. Между кусочками рыбы разложите маслины. Украсьте разрезанными на половинки небольшими томатами.