Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes and carrots into rings, and chop the ginger and garlic. Then grate the cheese on a medium grater and cut the sausage into half rings.
Овощи помойте и очистите. Нарежьте колечками картофель и морковь, а имбирь и чеснок измельчите. После чего натрите сыр на средней терке, а колбасу нарежьте полукольцами.
Place the sausage in a preheated frying pan, lightly pour in the broth and fry over medium heat for 5 minutes. Place a layer of potatoes in a greased deep baking sheet, season with salt and pepper. Then also add carrots, salt and pepper.
На разогретую сковороду выложите колбасу, слегка залейте бульоном и обжаривайте на среднем огне 5 минут. В смазанный глубокий противень выложите слой картофеля, посолите и поперчите. Затем также выложите морковь, посолите и поперчите.
Sprinkle with cheese and add chopped garlic, sausage and ginger, sprinkle with cheese. Place the last layers of potatoes and cheese, salt and pepper them. Pour in the cream and place the gratin in the oven preheated to 170°C for 1.5 hours.
Присыпьте сыром и выложите нарезанный чеснок, колбасу и имбирь, посыпьте сыром. Последними слоями выложите картофель и сыр, посолите и поперчите их. Залейте сливками и оправьте гратен в духовку, разогретую до 170 °C, на 1,5 часа.
Sprinkle the gratin lightly with dill or parsley.
Гратен слегка присыпьте укропом или петрушкой.