Grate the cheese on a medium-sized grater. Wash the green onions and herbs thoroughly and chop finely.
Сыр натрите на терке среднего размера. Зеленый лук и зелень тщательно промойте и мелко нарежьте.
In a bowl, combine grated cheese, chopped onion and herbs, mix thoroughly. Place the tortillas on a dry surface and evenly distribute the filling on one half, laying it in a thick layer.
В миске соедините тертый сыр, измельченный лук и зелень, тщательно перемешайте. На сухую поверхность выложите тортильи, на одной половине равномерно распределите начинку, укладывая ее толстым слоем.
Cover the cheese filling with the other half of the wheat tortilla and place it on the hot grill. Fry the quesadilla on each side until golden brown.
Второй половиной пшеничной лепешки накройте сырную начинку и отправьте заготовки на раскаленную решетку гриля. Обжаривайте кесадилью с каждой стороны до румяных полос.
Quesadilla is served both hot and cold, cut into 3 equal triangles and decorated with sprigs of herbs and slices of cheese. Additionally, you can serve lemon wedges or a gravy boat with freshly squeezed lemon juice.
Кесадилью подают как в горячем виде, так и в холодном, разрезав на 3 равных треугольника и украсив веточками зелени и ломтиками сыра. Дополнительно можно подать дольки лимона или соусницу со свежевыжатым лимонным соком.