Wash the beets, cut off the root and top. Chop the walnuts.
Свеклу помойте, срежьте корешок и верхушку. Грецкие орехи порубите.
Place the beets in a saucepan and boil for 40-60 minutes. Check the readiness of the beets by piercing them with a knife or wooden skewer. Remove the beets from the pan and place in cold water to cool. Then peel and cut into cubes.
Свеклу положите в кастрюлю и отварите в течение 40-60 минут. Готовность свеклы проверьте, проткнув ножом или деревянной шпажкой. Достаньте свеклу из кастрюли и положите в холодную воду, чтоб остыла. Затем очистите и нарежьте кубиками.
Add crumbled cheese and lettuce to the chopped beets.
К нарезанной свекле добавьте раскрошенную брынзу, листья салата.
Pour balsamic vinegar into a bowl, add oil, mustard, pepper and salt. Mix everything and pour the dressing over the salad.
В миску налейте бальзамический уксус, добавьте масло, горчицу, перец и соль. Все смешайте и полейте салат заправкой.
Before serving, stir the salad, sprinkle with crushed nuts and garnish with orange slices.
Перед подачей салат перемешайте, посыпьте дроблеными орехами и украсьте дольками апельсина.