Wash the vegetables. Cut the onions and carrots into half rings. Cut the eggplant, peppers and tomatoes into small pieces. Finely chop the garlic.
Помойте овощи. Лук и морковь нарежьте полукольцами. Баклажан, перец и томаты нарежьте небольшими кусочками. Мелко нарубите чеснок.
Add vegetable oil to the pan and heat it. Place vegetables in it and fry until soft, stirring over medium heat. Add eggplant, pepper and tomato. Fry for about 15 minutes over medium heat, stirring.
Добавьте в сковороду растительное масло и разогрейте ее. Переложите в нее овощи и жарьте до мягкости, помешивая на среднем огне. Добавьте баклажан, перец и томат. Обжаривайте около 15 минут на среднем огне, помешивая.
Pour teriyaki sauce into vegetable mixture. Add chopped garlic, sugar, pepper and salt, stir. Keep on low heat for about 5 more minutes.
Влейте в овощную смесь соус терияки. Добавьте рубленый чеснок, сахар, перец и соль, перемешайте. Подержите еще около 5 минут на небольшом огне.
Serve the finished dish sprinkled with sesame seeds.
Подавайте готовое блюдо, посыпав кунжутом.