Prepare a cup of strong coffee and leave it to cool to room temperature. Prepare the mixer for use. You will also need a tiramisu mold.
Приготовьте в чашке крепкий кофе и оставьте его охлаждаться до комнатной температуры. Подготовьте к использованию миксер. Также понадобится форма для тирамису.
Place sugar and eggs in a mixing bowl. Turn on the mixer and beat until the volume of the mass increases 3 times.
В миску для взбивания поместите сахар и яйца. Включите миксер и взбивайте до того момента, пока объем массы не увеличится в 3 раза.
Place the cheese in another bowl and pour in the cream, beat for 5-10 minutes until smooth and fluffy. Then mix the contents of two bowls until smooth, fluffy and tender.
В другую миску положите сыр и влейте сливки, взбивайте их 5-10 минут до однородной пышной массы. Затем смешайте содержимое двух мисок до однородной, воздушной массы и нежнейшей консистенции.
Unpack the cookies and prepare a container for tiramisu. Place the savoiardi on the bottom of the pan in a single layer, first dipping each cookie into the cooled coffee for 1-2 seconds.
Распакуйте печенье, подготовьте емкость для тирамису. Выложите савоярди на дно формы в один слой, предварительно окуная каждое печенье в охлажденный кофе на 1-2 секунды.
Fill the cookies with half the cream. Place a second layer of cookies dipped in coffee on top of the cream. Fill with remaining cream. Sprinkle cocoa on top for dessert. Place the dessert in the refrigerator overnight.
Залейте печенье половиной крема. Выложите второй слой печенья, смоченного в кофе, на крем. Залейте оставшимся кремом. Сверху на десерт посыпьте какао. Отправьте десерт в холодильник на ночь.
Cut the tiramisu into portions. They should be served with jam or maple syrup, or sprinkled with berries: blueberries or strawberries.
Нарежьте тирамису на порционные куски. Подавать их следует, полив джемом или кленовым сиропом, можно присыпать ягодами: черникой или клубникой.