Wash and peel all vegetables. Cut the beets and zucchini into cubes, and grate the carrots. Wash the parsley and chop finely.
Все овощи помойте и очистите от кожуры. Свеклу и кабачок нарежьте кубиками, а морковь натрите на терке. Петрушку помойте и порежьте мелко.
Boil beet cubes in a saucepan with water, add zucchini, add salt and cook for no more than 10 minutes.
В кастрюле с водой отварите кубики свеклы, добавьте кабачок, посолите и варите не больше 10 минут.
Fry the carrots in a frying pan with vegetable oil and add them to the soup. At the end of cooking, add suneli hops and vinegar, chopped herbs.
На сковороде с растительным маслом поджарьте морковь и добавьте ее в суп. В конце приготовления добавьте хмели-сунели и уксус, измельченную зелень.
Serve the hot beetroot dumplings with garlic dumplings.
К горячему свекольнику подайте постные пампушками с чесноком.