Grind cherries, raisins and cranberries. Grind the nuts in a blender.
Измельчите вишню, изюм и клюкву. В блендере измельчите орехи.
Combine chopped nuts, berries and oatmeal. Combine maple syrup, honey, and vegetable oil in a saucepan. Heat until the honey dissolves. Pour the honey mixture over the mixed berries, nuts and oats. Stir.
Соедините измельченные орехи, ягоды и овсяные хлопья. В кастрюле смешайте кленовый сироп, мед, растительное масло. Погрейте до растворения меда. Залейте медовой смесью смешанные ягоды, орехи и овсяные хлопья. Перемешайте.
Line a baking tray with baking paper and spread the nut mixture in an even layer. Place the baking sheet in a preheated oven at 175°C. Bake for about 15 minutes, remembering to stir.
Застелите противень бумагой для запекания и выложите ореховую массу ровным слоем. Поместите противень в разогретую духовку до 175 °C. Запекайте около 15 минут, не забывая помешивать.
Before serving, pour milk, kefir or yogurt over the granola.
Перед подачей залейте гранолу молоком, кефиром или йогуртом.