Wash the tomatoes and cut into thin slices, and chop the ham into cubes. Grate the cheese on a medium grater.
Помойте помидоры и нарежьте тонкими дольками, а ветчину измельчите кубиками. Сыр натрите на средней терке.
Heat the milk in a deep saucepan for about 5 minutes, add yeast, chicken eggs, sugar, salt and vegetable oil, mix everything thoroughly until smooth. Add flour and stir again, then cover the pan with a towel or cling film and leave for 2 hours.
Разогрейте молоко в глубокой кастрюле примерно 5 минут, добавьте дрожжи, куриные яйца, сахар, соль и растительное масло, тщательно все перемешайте до однородности. Всыпьте муку и еще раз перемешайте, затем накройте кастрюлю полотенцем или пищевой пленкой и оставьте на 2 часа.
Roll out the flatbreads with a rolling pin, place the filling on the finished flatbreads - ham and tomatoes, as well as a little cheese. Roll the dough into a log. Then place the resulting ciabattas on a pre-greased baking sheet and sprinkle with the remaining cheese. Place them in the oven for 30 minutes, then let cool for 5 minutes.
Скалкой раскатайте лепешки, на готовые лепешки выложите начинку — ветчину и томаты, а также немного сыра. Сверните тесто в виде рулетика. Затем полученные чиабатты выложите на смазанный заранее противень и посыпьте оставшимся сыром. Отправьте их в духовку на 30 минут, затем дайте 5 минут остыть.
Serve the buns with borscht, chicken soup or broth.
Подайте булочки к борщу, куриному супу или бульону.