Peel the sausages from the film, peel the onions and garlic and wash thoroughly.
Сардельки очистите от пленки, лук и чеснок очистите от шелухи и тщательно помойте.
Cut the peeled sausages in half lengthwise, without cutting all the way through, so that the two halves are connected to each other like a book. Coat the insides of the sausages with mustard, place pickled cucumber cut into thin slices on top, add chopped garlic cloves and chili pepper.
Очищенные сардельки надрежьте вдоль пополам, не дорезая до конца, чтобы две половинки были соединены между собой как книга. Внутренние стороны сарделек промажьте горчицей, сверху уложите нарезанный тонкими кружочками маринованный огурец, добавьте нарезанные дольки чеснока и перец чили.
Cut the peeled onion into thin half rings and transfer part of the onion to a jar for pickling sausages. Place stuffed sausages on top of the onions. Layer the sausages and onions. Sprinkle with remaining chopped onion, garlic, chili pepper and pickled cucumbers.
Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и переложите часть лука в банку для маринования сарделек. Сверху на лук выложите фаршированные сардельки. Укладывайте слоями сардельки с луком. Присыпьте оставшимся измельченным луком, чесноком, перцем чили и маринованными огурцами.
Start preparing the marinade; to do this, pour water into a small saucepan and bring to a boil. Remove the water from the stove, add vinegar, salt, sugar, bay leaf, cloves, allspice, vegetable oil and chili pepper. Cover the saucepan with a lid and let the marinade steep for 5 minutes. Pour the finished marinade into a jar with sausages, close the lid and place in the refrigerator for 3-4 days.
Приступайте к приготовлению маринада, для этого в небольшой сотейник налейте воду и доведите до кипения. Уберите воду с плиты, добавьте в нее уксус, соль, сахар, лавровый лист, гвоздику, душистый перец, растительное масло и перец чили. Накройте сотейник крышкой и дайте настояться маринаду 5 минут. Готовый маринад залейте в банку с сардельками, закройте крышкой и поместите в холодильник на 3-4 дня.
Serve spicy pickled sausages in Czech style as an independent snack or with any side dish.
Острые маринованные сардельки по-чешски подавайте в качестве самостоятельной закуски или к любому гарниру.