Grease a baking tray with oil and preheat the oven to 200°C.
Смажьте маслом противень для готовки, разогрейте духовку до 200 °C.
Mix a glass of curdled milk, sugar, egg and semolina in a bowl and leave for 2 hours in a warm place. Then add butter, flour and soda to the resulting mixture. Knead the dough, add raisins and mix again.
Стакан простокваши, сахара, яйцо и манку смешайте в миске и оставьте на 2 часа в теплом месте. Затем добавьте к полученной смеси сливочное масло, муку и соду. Замесите тесто, добавьте изюм и еще раз перемешайте.
Place the dough in a baking dish and place in a preheated oven for 20 minutes, checking periodically for doneness.
Выложите тесто в форму для выпекания и отправьте в разогретую духовку на 20 минут, периодически проверяя на готовность.
Remove the prepared manna from the oven, decorate as desired and serve hot.
Достаньте готовый манник из духовки, украсьте по желанию и подавайте горячим.
Decorate the resulting pie with berries, whipped cream, or simply sprinkle with powdered sugar.
Украсьте получившийся пирог ягодами, взбитыми сливками или просто посыпьте сахарной пудрой.