Peel the berries from the tails, sort and wash thoroughly in cold water.
Ягоды очистите от хвостиков, переберите и тщательно помойте в холодной воде.
Rub the raspberries through a sieve, transfer to a deep bowl and beat the berry pulp with a mixer for 40 minutes. The berry mass should increase significantly in size. Then add sugar to the berries and continue beating the mixture for another 20 minutes.
Малину протрите через сито, переложите в глубокую посуду и взбивайте ягодную кашицу миксером в течение 40 минут. Ягодная масса должна значительно увеличиться в размере. Затем присоедините к ягодам сахар и продолжайте взбивать смесь еще 20 минут.
Place the resulting berry puree in prepared trays, covered with parchment and greased with vegetable oil. The layer of berry puree should not be more than 3 mm. Place the marshmallows laid out on trays in an oven preheated to 60 °C for 4 hours, then cut the layer into pieces and after an hour and a half turn the marshmallows over to dry until fully cooked.
Получившееся ягодное пюре разложите в заранее подготовленные лотки, застеленные пергаментом и смазанные растительным маслом. Слой ягодного пюре не должен быть больше чем 3 мм. Разложенную по лоткам пастилу отправьте в духовую печь, разогретую до 60 °С на 4 часа, затем разрежьте пласт на куски и спустя полтора часа переверните пастилу для просушивания до полной готовности.
Serve natural raspberry marshmallow sprinkled with powdered sugar.
Натуральную пастилу из ягод малины подавайте, присыпав сахарной пудрой.