Squeeze lemon juice and boil milk.
Выжмите сок лимона, молоко вскипятите.
Add powdered sugar to the boiled milk and, stirring constantly, bring until the sugar powder is homogeneous and completely dissolved. Cool the resulting mixture to room temperature.
Во вскипяченное молоко добавьте сахарную пудру и, постоянно мешая, доведите до однородности и полного растворения сахарного порошка. Охладите полученную массу до комнатной температуры.
While the milk mixture is cooling, pour the gelatin with water and leave for some time to swell. Then place the gelatin mass in a water bath, dissolve the gelatin in water until smooth and cool, pour it into the milk and powder. Let the mixture cool. Thickened mastic can be used to decorate products.
Пока молочная смесь остывает, желатин залейте водой и оставьте на некоторое время для набухания. Затем поставьте желатиновую массу на водяную баню, растворите желатин в воде до однородности и остудите, влейте ее к молоку и пудре. Дайте массе остыть. Загустевшую мастику можно использовать для украшения изделий.
Color the finished mastic made from powdered sugar on agar-agar with food coloring and use it to coat desserts, make figurines and flower arrangements.
Готовую мастику из сахарной пудры на агар-агаре окрасьте с помощью пищевых красителей и используйте для покрытия десертов, изготовления фигурок и цветочных композиций.