Rinse the zucchini, onions and mushrooms well in running water, drain the latter in a colander and let dry naturally. Chop the zucchini into small strips, peel the onion and chop it with a knife. Cut the dried mushrooms into strips the same size as the zucchini. Heat a frying pan on fire.
Кабачки, репчатый лук и грибы хорошо промойте в проточной воде, последние откиньте на дуршлаг и дайте высохнуть естественным путем. Кабачки порубите некрупной соломкой, лук очистите от чешуек и измельчите при помощи ножа. Сухие грибы нарежьте соломкой того же размера, что и кабачки. Раскалите на огне сковороду.
In preheated oil, combine all the ingredients: zucchini and mushroom strips and finely chopped onions. Mix everything gently but thoroughly, reduce the heat and, stirring continuously, fry for about 7 minutes.
На заведомо разогретом масле соедините все ингредиенты: соломку кабачков и грибов и мелкорубленный лук. Все аккуратно, но тщательно перемешайте, убавьте огонь и, непрерывно помешивая, обжаривайте около 7 минут.
Then season everything to taste with salt and ground black pepper, stir again and fry, tightly closing the lid, for about 10 minutes.
Затем приправьте все по вкусу солью и молотым черным перцем, снова перемешайте и жарьте, плотно закрыв крышкой, около 10 минут.
An appetizer of oyster mushrooms and zucchini will be a suitable additional side dish to the main meat dish. But it can also be a separate dish. Spicy herbs and cinnamon will perfectly complement their aroma, brightening up the neutral taste of the remaining ingredients.
Закуска из вешенок и кабачков станет подходящим дополнительным гарниром к основному мясному блюду. Но она также может быть отдельным блюдом. Пряные травы и корица отлично дополнят свой аромат, скрасив нейтральный вкус остальных ингредиентов.