Soak the rabbit carcass in water for 10 hours to get rid of the blood. Remove from the water, rinse under the tap, dry and cut into portions. Wash the fruits and dry with a towel. Peel the orange, cutting off the white layer. Wash the turnips, peel them and cut the pulp into large strips.
Тушку кролика замочите в воде на 10 часов, чтобы избавиться от крови. Достав из воды, ополосните под краном, обсушите и разрубите на порционные куски. Фрукты помойте, вытрите полотенцем. Апельсин очистите от кожуры, срезая белый слой. Репу помойте, очистите от кожуры и нарежьте мякоть крупной соломкой.
Cut the persimmon and orange into small pieces and grind with a blender. Add ground pepper, mint, salt. Place the pieces of meat in a deep container. Pour in most of the marinade and stir. Save a little marinade for the turnips. Peel the garlic.
Хурму и апельсин нарежьте небольшими кусочками и измельчите блендером. Добавьте молотый перец, мяту, соль. Куски мяса сложите в глубокий контейнер. Залейте большей частью маринада и перемешайте. Немного маринада оставьте для репы. Чеснок очистите.
Place turnip pieces on top of the rabbit meat and pour the remaining sauce over it. Close the container with a lid and marinate for 10 hours in the refrigerator.
Сверху на мясо кролика выложите кусочки репы и залейте оставшимся соусом. Закройте контейнер крышкой, поставьте мариноваться 10 часов в холодильнике.
Grease the bottom of a ceramic or glass dish with oil, place the turnips first and the rabbit on top. Between the pieces of meat, place garlic cloves, cut into several pieces, and rosemary sprigs. Cover the pan with foil and bake at 160 ℃ for 1.5 hours.
Дно керамической или стеклянной формы смажьте маслом, выложите сначала репу, а сверху кролика. Между кусками мяса положите зубчики чеснока, разрезанные на несколько частей, и веточки розмарина. Накройте форму фольгой и поставьте запекаться при 160 ℃ на 1,5 часа.
Serve the dish hot, sprinkle with chopped herbs. As a side dish, cook pasta, buckwheat, rice or bulgur. Can also be served with mashed potatoes.
Подайте блюдо в горячем виде, посыпьте измельченной зеленью. В качестве гарнира сварите макароны, гречку, рис или булгур. Также можно подать с картофельным пюре.