In a deep bowl, beat the eggs, add salt and mix well, add sugar and sour cream and mix until the mixture becomes fluffy.
В глубокой миске взбейте яйца, добавьте соль и хорошо перемешайте, добавьте сахар и сметану и перемешивайте, пока масса не станет пышной.
Line baking pans with foil and grease with oil. Pour the prepared dough into them, smooth with a spatula, and then send the cakes to bake at 180 °C. For a light cake you will need 13 minutes, for chocolate – 17 minutes. Let the cakes cool.
Застелите формы для выпекания фольгой, смажьте маслом. Вылейте в них подготовленное тесто, разровняйте лопаткой, после чего отправьте коржи выпекаться при 180 °С. Для светлого коржа понадобится 13 минут, для шоколадных — 17 минут. Дайте коржам остыть.
In a separate bowl, mix sour cream with powdered sugar and vanilla sugar, mix thoroughly and leave the cream to set in a cold place for about 5 minutes.
В отдельной миске смешайте сметану с сахарной пудрой и ванильным сахаром, тщательно перемешайте и оставьте крем настояться в холодном месте примерно 5 минут.
Take the chocolate cake as a base and brush it with cream, then place the white cake and also brush with sour cream. Lastly, place the chocolate cake on top and brush with the remaining cream, let the cake soak for a couple of hours, or better yet, put it in the refrigerator overnight.
За основу возьмите шоколадный корж и смажьте его кремом, затем уложите белый корж и также смажьте сметанным кремом. Последним положите сверху шоколадный корж и смажьте оставшимся кремом, дайте пирогу пропитаться пару часов, а лучше уберите в холодильник на ночь.
Grind the remaining cake layers into crumbs and sprinkle over the soaked pie.
Остатки коржей измельчите в крошку и посыпьте пропитавшийся пирог.