Wash and peel the onions and garlic. Then grind them.
Помойте и очистите от шелухи лук и чеснок. Затем измельчите их.
Place the chopped onion in a previously heated frying pan and fry it for 5 minutes, then add the garlic, mix everything thoroughly and fry for 1 minute over medium heat.
На ранее разогретую сковороду отправьте нарезанный лук и обжаривайте его 5 минут, после чего добавьте чеснок, тщательно все перемешайте и обжаривайте 1 минуту на среднем огне.
Add minced meat to the pan, mix well and fry until the minced meat changes color for about 5 minutes over high heat. Don't forget to break up any lumps.
В сковороду добавьте фарш, хорошо перемешайте и обжаривайте до изменения цвета фарша примерно 5 минут на сильном огне. Не забывайте разбивать комочки.
Place the tortilla in a preheated frying pan and distribute the filling and grated cheese. Cover with the second tortilla and fry for 5 minutes on each side.
В разогретую сковороду выложите тортилью и распределите начинку и тертый сыр. Накройте второй лепешкой и обжаривайте по 5 минут на каждой стороне.
Chop fresh vegetables or herbs for the quesadilla, this will add color and piquancy to the dish.
К кесадилье нарежьте свежих овощей или зелени, это добавит блюду красочности и пикантности.