Be sure to sift the flour to make the dough airy and elastic. Prepare a baking dish.
Муку обязательно просейте, чтобы тесто получилось воздушным и эластичным. Подготовьте форму для выпечки.
In a deep bowl, combine sugar, eggs, cinnamon and honey. Mix the ingredients and add softened margarine to them. Place the resulting mass in a water bath for about 15 minutes until smooth.
В глубокой посуде соедините сахар, яйца, корицу и мед. Перемешайте ингредиенты и добавьте к ним размягченный маргарин. Получившуюся массу поставьте на водяную баню примерно на 15 минут до образования однородности.
Add 1 cup of sifted flour to the mixture, stir the flour mixture and gradually pour the remaining flour into it. Knead the dough until elastic.
Добавьте к массе 1 стакан просеянной муки, перемешайте мучную смесь и постепенно всыпайте в нее оставшуюся муку. Замесите тесто до эластичности.
Roll out the finished dough into a rectangular layer no more than 5 mm thick and cut it into 9 identical squares. Place jam on each half of the square, cover the first half with the filling with the second half of the dough. Carefully seal the edges of the dough so that the filling does not leak out. Follow similar steps with all the dough and jam.
Готовое тесто раскатайте в прямоугольный пласт толщиной не более 5 мм и разрежьте его на 9 одинаковых квадратов. На каждую половину квадрата положите повидло, второй половиной теста накройте первую половину с начинкой. Тщательно закрепите края теста, чтобы начинка не вытекла. Проделайте аналогичные шаги со всем тестом и повидлом.
Place the molded gingerbread cookies on a baking sheet covered with parchment or thoroughly greased with oil, and place in the oven preheated to 180 ° C for 10-15 minutes until golden brown.
Слепленные пряники переложите на противень, застеленный пергаментом или тщательно смазанный маслом, и отправьте в духовую печь, разогретую до 180 °С на 10-15 минут до образования румяности.
While the gingerbread cookies are baking, prepare the icing for them. Combine milk and sugar in a saucepan and heat until the sugar grains are completely dissolved. Remove the finished gingerbread cookies from the oven, let cool and brush with the prepared glaze.
Пока пряники выпекаются, приготовьте для них глазурь. Соедините молоко и сахар в кастрюле и поставьте на огонь до полного растворения крупинок сахара. Готовые пряники достаньте из духовки, дайте остыть и смажьте приготовленной глазурью.
Pour melted chocolate over homemade Tula gingerbread with jam and add your favorite warm drink.
Домашние тульские пряники с повидлом полейте растопленным шоколадом и дополните любимым теплым напитком.