Sift the flour into a dry bowl, break the required number of chicken eggs into a separate bowl, and mix them with a fork. Line a baking pan with parchment paper and grease it with a little butter if desired. Preheat the microwave.
Просейте муку в сухую миску, в отдельную посуду разбейте необходимое количество куриных яиц, перемешайте их вилкой. Форму для запекания бисквита устелите пергаментной бумагой, по желанию, смажьте его небольшим количеством сливочного масла. Разогрейте микроволновку.
Pour sugar into the bowl with the eggs and mix everything with a fork with quick, sharp movements until smooth. Then send the resulting mixture to the sifted flour, pour in the milk and mix thoroughly using a whisk or mixer at low speed.
В посуду с яйцами всыпьте сахар, быстрыми резкими движениями смешайте все вилкой до однородности. Затем отправьте полученную смесь к просеянной муке, влейте молоко и тщательно перемешайте при помощи венчика или миксера на слабых оборотах.
Add vegetable oil to the resulting dough and mix again. Pour the dough into the prepared baking pan, distribute it evenly, and get rid of excess air by lightly hitting the bottom of the pan on the table. Microwave at maximum power for 7-8 minutes.
В полученное тесто добавьте растительное масло, снова перемешайте. В заготовленную форму для выпечки влейте тесто, равномерно распределите его, и избавьтесь от лишнего воздуха, слегка ударив дном формы о стол. Отправьте в микроволновку при максимальной мощности на 7-8 минут.
Leave the finished biscuit to cool to room temperature. At this time, start preparing the cream. In a deep plate of a suitable size, combine powdered sugar and sour cream, mix until smooth.
Готовый бисквит отставьте остыть до комнатной температуры. В это время приступите к приготовлению крема. В глубокой тарелке подходящего размера соедините сахарную пудру и сметану, смешивайте до однородной консистенции.
Cut the biscuit into individual cakes of any thickness. Coat them well with cream and jam in any order. Assemble the cake layers into a cake; if desired, brush the top of the cake with jam or cream.
Бисквит разрежьте на отдельные коржи любой толщины. Хорошо промажьте их кремом и вареньем в любом порядке. Соберите коржи в торт, по желанию, смажьте верхушку торта вареньем или кремом.
The berries from which the jam was used will help decorate the homemade “Dozen” cake. It should be served with hot tea or homemade compote, cut into neat triangles. For a pleasant aroma and aesthetic appearance, fresh mint leaves are often used.
Украсить домашний торт «Дюжина» помогут ягоды, из которых было используемое варенье. Его следует подавать к горячему чаю или домашнему компоту, нарезав на аккуратные треугольники. Для приятного аромата и эстетичного вида, часто используют листья свежей мяты.