Wash the turnips, peel off the top layer with a knife and cut into large pieces. Wash the greens and chop finely.
Репу вымойте, очистите ножом верхний слой и нарежьте крупными кусками. Зелень помойте и мелко нарубите.
Melt the butter in a saucepan, add lemon juice, honey, stir and heat until the honey dissolves.
В сотейнике растопите сливочное масло, добавьте лимонный сок, мед, перемешайте и нагревайте до растворения меда.
Place the turnip pieces in a mold, pour over the butter and honey sauce. Cover the top of the pan with foil.
Куски репы выложите в форму, полейте соусом из масла с медом. Сверху форму затяните фольгой.
Place the pan in the preheated oven and bake at 180 ℃ for 50 to 60 minutes. During the baking process, you need to open the oven several times, take out the pan and carefully mix the turnips with the sauce.
Поставьте форму в разогретую духовку и запекайте при 180 ℃ от 50 до 60 минут. В процессе запекания нужно несколько раз открыть духовку, достать форму и аккуратно перемешать репу с соусом.
After an hour, remove the pan and remove the foil. Sprinkle the turnips with herbs, stir and place in the oven for another 10 minutes until browned.
По истечении часа достаньте форму, фольгу снимите. Посыпьте репу зеленью, перемешайте и поставьте в духовку еще на 10 минут, чтоб зарумянилась.
Turnips baked with honey can be served as a side dish for meat, but they are also very tasty on their own.
Запеченную с медом репу можно подать как гарнир к мясу, но и сама по себе она очень вкусна.