Remove the butter and cottage cheese from the refrigerator in advance; they should be at room temperature. Take instant coffee not granulated, but regular powder.
Масло и творог заранее достаньте из холодильника, они должны быть комнатной температуры. Растворимый кофе возьмите не гранулированный, а обычный порошковый.
Place cottage cheese and butter in a deep bowl and mix them. In another bowl, mix all the dry ingredients: rice flour, sugar, salt, baking powder, panfresh, coffee and spices.
В глубокую миску положите творог и сливочное масло, перемешайте их. В другой миске смешайте все сухие ингредиенты: рисовую муку, сахар, соль, разрыхлитель, панифреш, кофе и пряности.
Combine the dry mixture with the butter-curd mixture. Using your hands or using a dough mixer, knead the dough. Roll it into balls the size of a walnut.
Соедините сухую смесь с творожно-масляной. Руками или с помощью тестомеса замесите тесто. Скатайте из него шарики по величине с грецкий орех.
Place a sheet of baking paper on a baking sheet. Place the dough balls on paper and flatten them slightly. Bake in a hot oven at 200℃ for about 20 minutes. The cookies should increase slightly in volume and brown. Remove from oven and let cool.
На противень выложите лист бумаги для выпечки. Шарики из теста переложите на бумагу и слегка приплюсните их. Выпекайте в горячей духовке при 200 ℃ около 20 минут. Печенье должно немного увеличиться в объеме и подрумяниться. Достаньте из духовки и дайте остыть.
Rice flour cookies go well with a cup of lemon tea.
Печенье из рисовой муки хорошо сочетается с чашечкой чая с лимоном.