Remove the margarine from the refrigerator in advance and cut into pieces. Measure out the required amount of food. Sift the flour.
Маргарин заранее достаньте из холодильника и разрежьте на кусочки. Отмерьте необходимое количество продуктов. Муку просейте.
Mix flour with baking powder. Add margarine and rub it with flour until crumbly.
Муку смешайте с разрыхлителем. Добавьте маргарин и разотрите его с мукой до крошки.
Place sour cream and sugar in a bowl with crumbs, stir first with a spoon and then with your hands. Form the dough into a ball, wrap it in cling film and place it in the refrigerator for 30 minutes.
В посуду с крошкой выложите сметану и сахар, размешайте сначала с помощью ложки, а потом руками. Сформируйте из теста шар, заверните его в пищевую пленку и положите в холодильник на 30 минут.
Take the dough out of the refrigerator and cut it into three pieces. Roll each piece into a ball. Then roll each ball into a layer 0.5 cm thick and cut into 12 triangles. Place ½ tsp on the wide side of the triangle. jam. Wrap the bagels with a tube, starting from the wide edge.
Достаньте тесто их холодильника, разрежьте его на три части. Из каждой части скатайте шар. Затем каждый шар раскатайте в пласт толщиной 0,5 см и разрежьте на 12 треугольников. На широкую сторону треугольника положите ½ ч.л. джема. Заверните рогалики трубочкой, начиная с широкого края.
Line a baking tray with baking paper. Preheat the oven and bake the bagels at 170 ℃ until golden brown. Cool the finished bagels, sprinkle with powdered sugar directly on the baking sheet and transfer to a plate.
Противень застелите бумагой для выпечки. Духовку заранее нагрейте и поставьте рогалики выпекаться при 170 ℃ до румяности. Готовые рогалики остудите, прямо на противне посыпьте сахарной пудрой и переложите на тарелку.
Garnish a plate with bagels with mint sprigs and fresh berries.
Тарелку с рогаликами украсьте веточками мяты и свежими ягодами.