Thaw the berries. Sift flour with baking powder.
Ягоды разморозьте. Муку просейте с разрыхлителем.
Mix flour, cottage cheese, milk and knead the dough until it becomes soft and elastic. Then grease the baking dish with vegetable oil and distribute the dough evenly over the bottom and walls.
Смешайте муку, творог, молоко и замесите тесто, пока оно не станет мягким и упругим. Затем растительным маслом смажьте форму для выпечки и равномерно распределите тесто по дну и стенкам.
Beat the eggs and sugar with a mixer until foam appears. Then add cottage cheese, flour and sour cream, mix everything until smooth. Pour the mixture into the dough, sprinkle berries on top. Bake the pie for 50 minutes in the oven at 190 ℃. Once baked and cooled, place the cake in the refrigerator for 1 hour.
Взбейте миксером яйца и сахар, пока не появится пенка. Затем добавьте творог, муку и сметану, перемешайте все до однородности. Вылейте массу в тесто, сверху посыпьте ягодами. Пирог отправьте выпекаться на 50 минут в духовку при температуре 190 ℃. После выпекания и остывания поставьте пирог в холодильник на 1 час.
Before serving, decorate the sour cream with powdered sugar and berries.
Перед подачей украсьте сметанник сахарной пудрой и ягодами.