Wash the vegetables thoroughly. Remove seeds and stems from bell peppers.
Тщательно вымойте овощи. Очистите болгарский перец от семечек и плодоножки.
Cut the potatoes into slices, zucchini, onions and carrots into small squares. Cut the bell pepper, eggplant and turnip into large pieces. Take a baking bag, cut the required amount and place the vegetables there. Add seasonings, pepper, salt and oil to taste. Tie the sleeve on both sides and shake to mix the ingredients. Make small holes in the sleeve using a toothpick.
Картошку нарежьте на ломтики, кабачок, лук и морковь на маленькие квадратики. Болгарский перец, баклажан и репу нарежьте большими кусочками. Возьмите пакет для запекания отрежьте нужное количество и переложите туда овощи. Добавьте приправы, перец, соль и масло по вкусу. Рукав завяжите с обеих сторон и встряхните для перемешивания ингредиентов. Проделайте в рукаве небольшие отверстия с помощью зубочистки.
Place the sleeve with vegetables on a baking sheet. Place a baking sheet with vegetables in an oven preheated to 190°C and cook for about 40-45 minutes.
Рукав с овощами положите на противень. В разогретую до 190 °C духовку поставьте противень с овощами и готовьте около 40-45 минут.
Sprinkle the finished turnip stew with parsley sprigs.
Готовое рагу из репы посыпьте веточками петрушки.