Peel and wash onions, garlic, turnips and potatoes. Cut the turnips and potatoes into cubes. Grate the onion and garlic on a coarse grater.
Лук, чеснок, репу и картофель почистите и помойте. Репу и картофель нарежьте кубиками. Лук и чеснок натрите на крупной терке.
Tie the baking sleeve on one side, then place the chicken and vegetables in it. Add vegetable oil, garlic, salt and spices.
Завяжите рукав для запекания с одной стороны, затем выложите в него курицу и овощи. Добавьте растительное масло, чеснок, соль и специи.
Now tie the sleeve with the chicken on the other side, and shake well so that the spices and oil are evenly distributed throughout the dish.
Теперь завяжите рукав с курицей с другой стороны, и хорошенько встряхните, чтобы по всему блюду равномерно распределились специи и масло.
Place the filled roasting pan on a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees and place the baking sheet there for 45 minutes. The dish is ready.
Положите наполненный рукав для запекания на противень. Разогрейте духовку до 180 градусов, и отправьте туда противень на 45 минут. Блюдо готово.
Place the turnips and chicken in a deep plate and serve with fresh vegetables and herbs.
Переложите репу с курицей в глубокую тарелку, подавайте со свежими овощами и зеленью.