Cut the eggplants into cubes, add salt and leave for 15 minutes to release the bitterness. Rinse thoroughly. Cut the turnips and zucchini into cubes, grate the carrots, and cut the onion into slices. Pour boiling water over the tomato, then remove the skin and cut the pulp into cubes. Crush the garlic through a press. Chop the greens.
Нарежьте баклажаны кубиками, посолите и оставьте на 15 минут, чтобы вышла горечь. Тщательно промойте. Репу и кабачки нарежьте брусочками, морковь натрите на терке, лук можно нарезать дольками. Помидор залейте кипятком, затем снимите кожицу, нарежьте мякоть кубиками. Чеснок раздавите через пресс. Нарежьте зелень.
Place zucchini, eggplants and turnips in a cauldron or frying pan with high sides, after greasing the container with oil, and simmer for 15-20 minutes.
Сложите в казан или сковороду с высокими бортами кабачки, баклажаны и репу, предварительно смазав емкость маслом, и тушите 15-20 минут.
In a separate pan, fry the onion, tomato and carrots.
В отдельной сковороде обжарьте лук, помидор и морковь.
Add fried onions, tomatoes and carrots to the container with zucchini, turnips and eggplants, stir.
В емкость с кабачками, репой и баклажанами добавьте обжаренные лук, помидор и морковь, перемешайте.
Simmer until cooked, periodically tasting the dish. Add salt and add finely chopped herbs and garlic at the end of the stew. Let stand covered for 10 minutes.
Тушите до готовности, периодически пробуя блюдо на вкус. Посолите, добавьте в конце тушения мелко нарезанную зелень и чеснок. Дайте постоять под крышкой 10 минут.
At the end of stewing, you can sweeten the stew a little; sugar will give the dish tenderness and a pleasant aroma.
В конце тушения можно немного подсластить рагу, сахар придаст блюду нежности и приятный аромат.